- Др.
- Айбек Бодошов
- Инженердик факультети
- Тамак-аш инженериясы бөлүмү
- aybek.bodoshev@manas.edu.kg
Билими
Тил билүү деңгээли
A1: Beginner A2: Elementary B1: Pre-Intermediate B2: Intermediate C1: Upper-Intermediate C2: Advanced
Диссертациялары
-
Илимий багыттары
Тамак аш гигиенасы, Тамак-аш инженериясы, Тамак-аш технологиясы, Тамак-аш өндүрүш жабдыктары, Инженерия, Тамак-аш жана суусундук
Илимий даражалары
Берген сабактары
GMB-425 Эт азыктарын өндүрүү технологиясы жана жабдыктары
KMM-401 Химия инженерлиги лабораториясы i
GID-452 Квалификациялык бүтүрүү иши ii
GID-451 Квалификациялык бүтүрүү иши i
GID-450 Ун жана ун азыктарын өндүрүү техн.сы жана жабдыктары
GID-435 Эт азыктарын өндүрүү технологиясы жана жабдыктары
GID-432 Тамак-аш технологиясынын лабораториялык иши
KMM-402 Химия инженерлиги лабораториясы ii
GMB-321 Механикалык ажыратуу процесстери
KMÜ-405 Химия инженерлиги лабораториясы ii
GID-486 Тамак-аш инжен.деги өзгөчө темалар: тамак-аш өндүрүшү
GID-485 Тамак-аш инженер.деги өзгөчө темалар: технология
BTZ-452 Дипломдук иш ii
BTZ-451 Дипломдук иш i
GID-431 Тамак-аш технология лабораториясы
STJ-302 Өндүрүштүк практика
GID-222 Тамак-аш процесстеринин негиздери i
KMÜ-322 Химия инженерлиги лабораториясы i
STJ-202 Окуу практикасы
Административдик кызматтары
-
Жетекчилык кылган диссертация темалары
-
SCI, SCI-E, SSCI жана AHCI индекстүү журналдарда басылган макалалары
-
Башка журналдарда басылган макалалары
- Н.Кыдыралиев, А.Бодошов. (2018). Разработка фруктово-овощного пюре для детей в возрасте до трех лет. Пищевая промышленность, 11(11), 25-27. http://foodprom.ru/journals.
- A.MACİTOVA, A.KULMIRZAEV, C.ÖZBEKOVA, A.BODOŞOV. (2015). Amino Acid and Fatty Acid Profile of the Mare's Milk Produced on Suusamyr Pastures of the Kyrgyz Republic During Lactation Period. Procedia - Social and Behavioral Sciences, 195(-), 2683-2688. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877042815039580.
Докладдары
-
Китептери
-
Долбоорлору
- А.Дейдиев, А.Усубалиева, Ы.Тонтул, С.Туркер, Ж.Өзбекова, А.Бодошов. Чүй областындагы мөмө-шире өндүрүшүнүн алма калдыгынан функционалдык мөмө батончигин өндүрүү. KTMU-BAP-2019.FBE.04.