User Pic

Көчүрүү

  • Др.
  • Айбек Бодошов
  • Инженердик факультети
  • Тамак-аш инженериясы бөлүмү
  • aybek.bodoshev@manas.edu.kg

Билими

1Магистр2008 - 2011Тамак-аш, КТМУ

Тил билүү деңгээли

#ТилУгуп түшүнүүОкуп түшүнүүӨз ара сүйлөшүүОозеки түшүндүрүүЖазуу
1КыргызчаC2C2C2C2C2
2АнглисчеC1C1B2B2B2
3ОрусчаC1C1C1C1C1
4ТүркчөC2C1C2C1C1

A1: Beginner    A2: Elementary    B1: Pre-Intermediate    B2: Intermediate    C1: Upper-Intermediate    C2: Advanced

Диссертациялары

-

Илимий багыттары

Тамак аш гигиенасы, Тамак-аш инженериясы, Тамак-аш технологиясы, Тамак-аш өндүрүш жабдыктары, Инженерия, Тамак-аш жана суусундук

Илимий даражалары

1Др.2012Тамак-аш, КТМУ

Берген сабактары

GMB-425 Эт азыктарын өндүрүү технологиясы жана жабдыктары

KMM-401 Химия инженерлиги лабораториясы i

GID-452 Квалификациялык бүтүрүү иши ii

GID-451 Квалификациялык бүтүрүү иши i

GID-450 Ун жана ун азыктарын өндүрүү техн.сы жана жабдыктары

GID-435 Эт азыктарын өндүрүү технологиясы жана жабдыктары

GID-432 Тамак-аш технологиясынын лабораториялык иши

KMM-402 Химия инженерлиги лабораториясы ii

GMB-321 Механикалык ажыратуу процесстери

KMÜ-405 Химия инженерлиги лабораториясы ii

Толук көрсөт...

GID-486 Тамак-аш инжен.деги өзгөчө темалар: тамак-аш өндүрүшү

GID-485 Тамак-аш инженер.деги өзгөчө темалар: технология

BTZ-452 Дипломдук иш ii

BTZ-451 Дипломдук иш i

GID-431 Тамак-аш технология лабораториясы

STJ-302 Өндүрүштүк практика

GID-222 Тамак-аш процесстеринин негиздери i

KMÜ-322 Химия инженерлиги лабораториясы i

STJ-202 Окуу практикасы

Административдик кызматтары

-

Жетекчилык кылган диссертация темалары

-

SCI, SCI-E, SSCI жана AHCI индекстүү журналдарда басылган макалалары

-

Башка журналдарда басылган макалалары

  1. Н.Кыдыралиев, А.Бодошов. (2018). Разработка фруктово-овощного пюре для детей в возрасте до трех лет. Пищевая промышленность, 11(11), 25-27. http://foodprom.ru/journals.
  2. A.MACİTOVA, A.KULMIRZAEV, C.ÖZBEKOVA, A.BODOŞOV. (2015). Amino Acid and Fatty Acid Profile of the Mare's Milk Produced on Suusamyr Pastures of the Kyrgyz Republic During Lactation Period. Procedia - Social and Behavioral Sciences, 195(-), 2683-2688. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877042815039580.

Докладдары

-

Китептери

-

Долбоорлору

  1. А.Дейдиев, А.Усубалиева, Ы.Тонтул, С.Туркер, Ж.Өзбекова, А.Бодошов. Чүй областындагы мөмө-шире өндүрүшүнүн алма калдыгынан функционалдык мөмө батончигин өндүрүү. KTMU-BAP-2019.FBE.04.

Патенттери

-

Дизайндары

-