- Др.
- Айбек Бодошов
- Инженердик факультети
- Тамак-аш инженериясы бөлүмү
- aybek.bodoshev@manas.edu.kg
Билими
Тил билүү деңгээли
A1: Beginner A2: Elementary B1: Pre-Intermediate B2: Intermediate C1: Upper-Intermediate C2: Advanced
Диссертациялары
-
Илимий багыттары
Тамак аш гигиенасы, Тамак-аш инженериясы, Тамак-аш технологиясы, Тамак-аш өндүрүш жабдыктары, Инженерия, Тамак-аш жана суусундук
Илимий даражалары
Берген сабактары
GMB-425 Эт азыктарын өндүрүү технологиясы жана жабдыктары
KMM-401 Химия инженерлиги лабораториясы i
GID-452 Квалификациялык бүтүрүү иши ii
GID-451 Квалификациялык бүтүрүү иши i
GID-450 Ун жана ун азыктарын өндүрүү техн.сы жана жабдыктары
GID-435 Эт азыктарын өндүрүү технологиясы жана жабдыктары
GID-432 Тамак-аш технологиясынын лабораториялык иши
KMM-402 Химия инженерлиги лабораториясы ii
GMB-321 Механикалык ажыратуу процесстери
KMÜ-405 Химия инженерлиги лабораториясы ii
GID-486 Тамак-аш инжен.деги өзгөчө темалар: тамак-аш өндүрүшү
GID-485 Тамак-аш инженер.деги өзгөчө темалар: технология
BTZ-452 Дипломдук иш ii
BTZ-451 Дипломдук иш i
GID-431 Тамак-аш технология лабораториясы
STJ-302 Өндүрүштүк практика
GID-222 Тамак-аш процесстеринин негиздери i
KMÜ-322 Химия инженерлиги лабораториясы i
STJ-202 Окуу практикасы
Административдик кызматтары
-
Жетекчилык кылган диссертация темалары
-
SCI, SCI-E, SSCI жана AHCI индекстүү журналдарда басылган макалалары
-
Башка журналдарда басылган макалалары
- Н.Кыдыралиев, А.Бодошов. (2018). Разработка фруктово-овощного пюре для детей в возрасте до трех лет. Пищевая промышленность, 11(11), 25-27. http://foodprom.ru/journals.
- A.MACİTOVA, A.KULMIRZAEV, C.ÖZBEKOVA, A.BODOŞOV. (2015). Amino Acid and Fatty Acid Profile of the Mare's Milk Produced on Suusamyr Pastures of the Kyrgyz Republic During Lactation Period. Procedia - Social and Behavioral Sciences, 195(-), 2683-2688. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877042815039580.
Докладдары
-
Китептери
-
Долбоорлору
- А.Дейдиев, А.Усубалиева, Ы.Тонтул, С.Туркер, Ж.Өзбекова, А.Бодошов. Чүй областындагы мөмө-шире өндүрүшүнүн алма калдыгынан функционалдык мөмө батончигин өндүрүү. KTMU-BAP-2019.FBE.04.
- Й.Өксүз, М.Вурал, А.Алимбеков, Х.Дүндар, Б.Генчдоган, М.Гөкалп, К.Бообекова, Ж.Мамырова, К.С.Казак, А.Карачаг, М.Гүмүш, А.Идаева, Й.Кады, М.Т.Жанбей, Н.Кубанычбек, А.Карачалова, А.Акташ, Г.Кайхан, Б.Намал, Э.Ташбаш, А.Гүнгүл, Г.Челик, Ф.Челик, Х.Сатыжыоглу, А.Кара, Б.Чакыжы, С.Жээнбекова, А.Марат Кызы, Н.Йанкын, Н.Кадыралиева, А.Карабаев, С.Бобушова, Г.Карадениз, М.Имаш Кызы, А.Акматбекова, Н.Иманбердиева, К.Барыктабасов, А.Усубалиева, А.Бодошов, Н.Шайкиева, Ф.Йусупов, М.Бекмурзаева, Г.Станалиева, Э.Акман, С.Мамбеталиев, Э.Насырамбекова, Б.Кабакжы, А.Чакар, А.Абдыракманов, С.Нажимудинова, М.Эрдоган, А.Жолдошов, З.Өскөнбаева, Н.Маргазиева, Г.Саматова, М.Ракимбек Уулу, Т.Гөк, А.Нарозя, К.Белек, Б.Исаков, Ш.Курмангазиева, Ж.Чыманова, Д.Эшкенов, Н.Карыбекова, Л.Бабатүрк, А.Бабатаев. Кыргыз-Түрк Манас Университетинде Психологиялык Кеңеш Жана Көмөк Программасынын Кызматтары. 2016.SBE.09.