User Pic

Көчүрүү

  • Др.
  • Айдайкан Касымакунова
  • Инженердик факультети
  • Тамак-аш инженериясы бөлүмү
  • aydaykan.kasimakunova@manas.edu.kg

Билими

-

Тил билүү деңгээли

-

Диссертациялары

-

Илимий багыттары

-

Берген сабактары

GID-452 Квалификациялык бүтүрүү иши ii

GID-451 Квалификациялык бүтүрүү иши i

GID-449 Тамак-аштын сапатын камсыздоо

GID-444 Тамак-аш кутулоо материалдары жана методдору

GID-433 Мембрана технологиясы

GID-425 Инженердик экономика

GID-421 Тамак-аш ишканаларын долборлоо (курстук иш)

EEM-408 Инженердик экономика

KMM-407 Инженердик экономика

GMB-324 Мембрана технологиясы

Толук көрсөт...

GMB-322 Тамак-аш гигиена жана санитариясы

ENM-315 Инженердик экономика

GMB-305 Тамак-аш химиясы

GMB-302 Тамак-аш анализдери

STJ-102 Практика i (тамак-аш өндүрүшү менен таанышуу)

KMÜ-401 Химия инженерлигин долбоорлоо i

GID-326 Тамак-аш биотехнологиясы

CEV-314 Инженердик экономика

GID-312 Тамак-аш анализдери

GID-311 Тамак-аш химиясы

BTZ-452 Дипломдук иш ii

BTZ-451 Дипломдук иш i

GID-448 Тамак-аш кутулоо материалдары жана методдору

GID-422 Тамак аш инженердик долборлоо

KMÜ-403 Инженердик экономика

GID-339 Тамак-аш гигиена жана санитариясы

GID-610 Тамак-аш өнөр жайында толугу менен сапатты башкаруу

GID-500 Магистрдик диссертация

GID-343 Тамак-аш гигиена жана санитариясы

STJ-302 Практика ii

GMÜ-530 Илим изилдөө иши

GID-522 Жаңы кутулоо технологиялары

GMÜ-558 Упаковкалоодогу жаңы технологиялары

GMÜ-518 Чийки зат жана даяр азыктарды изилдөөнүн заманбап ыкмал

GMÜ-511 Педагогикалык практика

GMÜ-500 Илим изилдөө практикасы

GMÜ-560 Жумуртка жана жумуртка иштетүү технологиясы

GMÜ-512 Семинар

GMÜ-600 Доктордук диссертация

GID-314 Тамак-аш анализдери лабораториясы

GID-313 Тамак аш химия лабораториясы

GID-317 Тамак-аш заттардын физикалык касиеттери лабораториясы

GID-315 Тамак-аш заттардын физикалык касиеттери

GID-480 Тамак-аш инженерия спецификасы

GID-200 Практика

GID-445 Тамак-аш азыктарынын коопсуздугу жана сапатты башкаруу

GID-201 Материалдык жана энергетикалык баланс

GMÜ-590 Семинар

GID-222 Тамак аш процесстери i

KMÜ-201 Материалдык жана энергетикалык баланс

Административдик кызматтары

-

Жетекчилык кылган диссертация темалары

1
Магистр
Жандос Бочолоев
2019
AT ETİNDEN YAPILAN 'ÇUÇUK' ULUSAL GIDA ÜRÜN-N FİZİKO-KİMYASAL ÖZELL. VE MİK
2
Магистр
Эже Семержиоглу
2016
UN ÜRETİM HATTININ BAZI MİKROBİYOLOJİK TEHLİKELER YÖNÜNDEN İNCELENMESİ

SCI, SCI-E, SSCI жана AHCI индекстүү журналдарда басылган макалалары

  1. A.MACİTOVA, A.KASIMAKUNOVA, N.TÜRKER. (2022). Thermal stability enhancement of berry anthocyanins by co-pigmentation with extracts from natural sources. International Journal of Food Engineering, 18(7), 537-545. DOI: 10.1515/ijfe-2021-0260. https://www.webofscience.com/wos/woscc/full-record/WOS:000835198300001.

Башка журналдарда басылган макалалары

-

Докладдары

-

Китептери

-

Долбоорлору

-

Патенттери

-

Дизайндары

-