- Др.
- Айдайкан Касымакунова
- Инженердик факультети
- Тамак-аш инженериясы бөлүмү
- aydaykan.kasimakunova@manas.edu.kg
Билими
-
Тил билүү деңгээли
-
Диссертациялары
-
Илимий багыттары
-
Берген сабактары
GMB-407 Тамак-аш азыктарынын сапатын камсыздоо
MUH-403 Инженердик экономика
GMB-403 Тамак-аш ишканаларын долборлоо
ENM-315 Инженердик экономика
GMB-305 Тамак-аш химиясы
GID-452 Квалификациялык бүтүрүү иши ii
GID-451 Квалификациялык бүтүрүү иши i
GID-449 Тамак-аштын сапатын камсыздоо
GID-444 Тамак-аш кутулоо материалдары жана методдору
GID-433 Мембрана технологиясы
GID-425 Инженердик экономика
GID-421 Тамак-аш ишканаларын долборлоо (курстук иш)
EEM-408 Инженердик экономика
KMM-407 Инженердик экономика
GMB-324 Мембрана технологиясы
GMB-322 Тамак-аш гигиена жана санитариясы
GMB-302 Тамак-аш анализдери
STJ-102 Практика i (тамак-аш өндүрүшү менен таанышуу)
KMÜ-401 Химия инженерлигин долбоорлоо i
GID-326 Тамак-аш биотехнологиясы
CEV-314 Инженердик экономика
GID-312 Тамак-аш анализдери
GID-311 Тамак-аш химиясы
BTZ-452 Дипломдук иш ii
BTZ-451 Дипломдук иш i
GID-448 Тамак-аш кутулоо материалдары жана методдору
GID-422 Тамак аш инженердик долборлоо
KMÜ-403 Инженердик экономика
GID-339 Тамак-аш гигиена жана санитариясы
GID-610 Тамак-аш өнөр жайында толугу менен сапатты башкаруу
GID-500 Магистрдик диссертация
GID-343 Тамак-аш гигиена жана санитариясы
STJ-302 Практика ii
GMÜ-530 Илим изилдөө иши
GID-522 Жаңы кутулоо технологиялары
GMÜ-558 Упаковкалоодогу жаңы технологиялары
GMÜ-518 Чийки зат жана даяр азыктарды изилдөөнүн заманбап ыкмал
GMÜ-511 Педагогикалык практика
GMÜ-500 Илим изилдөө практикасы
GMÜ-560 Жумуртка жана жумуртка иштетүү технологиясы
GMÜ-512 Семинар
GMÜ-600 Доктордук диссертация
GID-314 Тамак-аш анализдери лабораториясы
GID-313 Тамак аш химия лабораториясы
GID-317 Тамак-аш заттардын физикалык касиеттери лабораториясы
GID-315 Тамак-аш заттардын физикалык касиеттери
GID-480 Тамак-аш инженерия спецификасы
GID-200 Практика
GID-445 Тамак-аш азыктарынын коопсуздугу жана сапатты башкаруу
GID-201 Материалдык жана энергетикалык баланс
GMÜ-590 Семинар
GID-222 Тамак аш процесстери i
KMÜ-201 Материалдык жана энергетикалык баланс
Административдик кызматтары
-
Жетекчилык кылган диссертация темалары
SCI, SCI-E, SSCI жана AHCI индекстүү журналдарда басылган макалалары
- A.MACİTOVA, A.KASIMAKUNOVA, N.TÜRKER. (2022). Thermal stability enhancement of berry anthocyanins by co-pigmentation with extracts from natural sources. International Journal of Food Engineering, 18(7), 537-545. DOI: 10.1515/ijfe-2021-0260. https://www.webofscience.com/wos/woscc/full-record/WOS:000835198300001.