
- Др.
- Айдайкан Касымакунова
- Инженердик факультети
- Тамак-аш инженериясы бөлүмү
- aydaykan.kasimakunova@manas.edu.kg
Билими
-
Тил билүү деңгээли
-
Диссертациялары
-
Илимий багыттары
-
Берген сабактары
GMB-407 Тамак-аш азыктарынын сапатын камсыздоо
MUH-403 Инженердик экономика
GMB-403 Тамак-аш ишканаларын долборлоо
ENM-315 Инженердик экономика
GMB-305 Тамак-аш химиясы
GID-452 Квалификациялык бүтүрүү иши ii
GID-451 Квалификациялык бүтүрүү иши i
GID-449 Тамак-аштын сапатын камсыздоо
GID-444 Тамак-аш кутулоо материалдары жана методдору
GID-433 Мембрана технологиясы
GID-425 Инженердик экономика
GID-421 Тамак-аш ишканаларын долборлоо (курстук иш)
EEM-408 Инженердик экономика
KMM-407 Инженердик экономика
GMB-324 Мембрана технологиясы
GMB-322 Тамак-аш гигиена жана санитариясы
GMB-302 Тамак-аш анализдери
STJ-102 Практика i (тамак-аш өндүрүшү менен таанышуу)
KMÜ-401 Химия инженерлигин долбоорлоо i
GID-326 Тамак-аш биотехнологиясы
CEV-314 Инженердик экономика
GID-312 Тамак-аш анализдери
GID-311 Тамак-аш химиясы
BTZ-452 Дипломдук иш ii
BTZ-451 Дипломдук иш i
GID-448 Тамак-аш кутулоо материалдары жана методдору
GID-422 Тамак аш инженердик долборлоо
KMÜ-403 Инженердик экономика
GID-339 Тамак-аш гигиена жана санитариясы
GID-610 Тамак-аш өнөр жайында толугу менен сапатты башкаруу
GID-500 Магистрдик диссертация
GID-343 Тамак-аш гигиена жана санитариясы
STJ-302 Практика ii
GMÜ-530 Илим изилдөө иши
GID-522 Жаңы кутулоо технологиялары
GMÜ-558 Упаковкалоодогу жаңы технологиялары
GMÜ-518 Чийки зат жана даяр азыктарды изилдөөнүн заманбап ыкмал
GMÜ-511 Педагогикалык практика
GMÜ-500 Илим изилдөө практикасы
GMÜ-560 Жумуртка жана жумуртка иштетүү технологиясы
GMÜ-512 Семинар
GMÜ-600 Доктордук диссертация
GID-314 Тамак-аш анализдери лабораториясы
GID-313 Тамак аш химия лабораториясы
GID-317 Тамак-аш заттардын физикалык касиеттери лабораториясы
GID-315 Тамак-аш заттардын физикалык касиеттери
GID-480 Тамак-аш инженерия спецификасы
GID-200 Практика
GID-445 Тамак-аш азыктарынын коопсуздугу жана сапатты башкаруу
GID-201 Материалдык жана энергетикалык баланс
GMÜ-590 Семинар
GID-222 Тамак аш процесстери i
KMÜ-201 Материалдык жана энергетикалык баланс
Административдик кызматтары
-
Жетекчилык кылган диссертация темалары
SCI, SCI-E, SSCI жана AHCI индекстүү журналдарда басылган макалалары
- A.MACİTOVA, A.KASIMAKUNOVA, N.TÜRKER. (2022). Thermal stability enhancement of berry anthocyanins by co-pigmentation with extracts from natural sources. International Journal of Food Engineering, 18(7), 537-545. DOI: 10.1515/ijfe-2021-0260. https://www.webofscience.com/wos/woscc/full-record/WOS:000835198300001.
Башка журналдарда басылган макалалары
-
Докладдары
- A.MACİTOVA, A.KASIMAKUNOVA, N.İ.TÜRKER. Thermal stability enhancement of raspberry (Rubus idaeus L.) and dewberry (Rubus caesius L.) anthocyanins by copigmentation with mandarin and pomegrate peels. INTERNATIONAL FOOD CONGRESS NOVEL APPROACHES IN FOOD INDUSTRY, 2011. nafi2011.com.