User Pic

Көчүрүү

  • Др.
  • Айдайкан Касымакунова
  • Инженердик факультети
  • Тамак-аш инженериясы бөлүмү
  • aydaykan.kasimakunova@manas.edu.kg

Билими

-

Тил билүү деңгээли

-

Диссертациялары

-

Илимий багыттары

-

Берген сабактары

GMB-407 Тамак-аш азыктарынын сапатын камсыздоо

MUH-403 Инженердик экономика

GMB-403 Тамак-аш ишканаларын долборлоо

ENM-315 Инженердик экономика

GMB-305 Тамак-аш химиясы

GID-452 Квалификациялык бүтүрүү иши ii

GID-451 Квалификациялык бүтүрүү иши i

GID-449 Тамак-аштын сапатын камсыздоо

GID-444 Тамак-аш кутулоо материалдары жана методдору

GID-433 Мембрана технологиясы

Толук көрсөт...

GID-425 Инженердик экономика

GID-421 Тамак-аш ишканаларын долборлоо (курстук иш)

EEM-408 Инженердик экономика

KMM-407 Инженердик экономика

GMB-324 Мембрана технологиясы

GMB-322 Тамак-аш гигиена жана санитариясы

GMB-302 Тамак-аш анализдери

STJ-102 Практика i (тамак-аш өндүрүшү менен таанышуу)

KMÜ-401 Химия инженерлигин долбоорлоо i

GID-326 Тамак-аш биотехнологиясы

CEV-314 Инженердик экономика

GID-312 Тамак-аш анализдери

GID-311 Тамак-аш химиясы

BTZ-452 Дипломдук иш ii

BTZ-451 Дипломдук иш i

GID-448 Тамак-аш кутулоо материалдары жана методдору

GID-422 Тамак аш инженердик долборлоо

KMÜ-403 Инженердик экономика

GID-339 Тамак-аш гигиена жана санитариясы

GID-610 Тамак-аш өнөр жайында толугу менен сапатты башкаруу

GID-500 Магистрдик диссертация

GID-343 Тамак-аш гигиена жана санитариясы

STJ-302 Практика ii

GMÜ-530 Илим изилдөө иши

GID-522 Жаңы кутулоо технологиялары

GMÜ-558 Упаковкалоодогу жаңы технологиялары

GMÜ-518 Чийки зат жана даяр азыктарды изилдөөнүн заманбап ыкмал

GMÜ-511 Педагогикалык практика

GMÜ-500 Илим изилдөө практикасы

GMÜ-560 Жумуртка жана жумуртка иштетүү технологиясы

GMÜ-512 Семинар

GMÜ-600 Доктордук диссертация

GID-314 Тамак-аш анализдери лабораториясы

GID-313 Тамак аш химия лабораториясы

GID-317 Тамак-аш заттардын физикалык касиеттери лабораториясы

GID-315 Тамак-аш заттардын физикалык касиеттери

GID-480 Тамак-аш инженерия спецификасы

GID-200 Практика

GID-445 Тамак-аш азыктарынын коопсуздугу жана сапатты башкаруу

GID-201 Материалдык жана энергетикалык баланс

GMÜ-590 Семинар

GID-222 Тамак аш процесстери i

KMÜ-201 Материалдык жана энергетикалык баланс

Административдик кызматтары

-

Жетекчилык кылган диссертация темалары

1
Магистр
Жандос Бочолоев
2019
AT ETİNDEN YAPILAN 'ÇUÇUK' ULUSAL GIDA ÜRÜN-N FİZİKO-KİMYASAL ÖZELL. VE MİK
2
Магистр
Эже Семержиоглу
2016
UN ÜRETİM HATTININ BAZI MİKROBİYOLOJİK TEHLİKELER YÖNÜNDEN İNCELENMESİ

SCI, SCI-E, SSCI жана AHCI индекстүү журналдарда басылган макалалары

  1. A.MACİTOVA, A.KASIMAKUNOVA, N.TÜRKER. (2022). Thermal stability enhancement of berry anthocyanins by co-pigmentation with extracts from natural sources. International Journal of Food Engineering, 18(7), 537-545. DOI: 10.1515/ijfe-2021-0260. https://www.webofscience.com/wos/woscc/full-record/WOS:000835198300001.

Башка журналдарда басылган макалалары

-

Докладдары

  1. A.MACİTOVA, A.KASIMAKUNOVA, N.İ.TÜRKER. Thermal stability enhancement of raspberry (Rubus idaeus L.) and dewberry (Rubus caesius L.) anthocyanins by copigmentation with mandarin and pomegrate peels. INTERNATIONAL FOOD CONGRESS NOVEL APPROACHES IN FOOD INDUSTRY, 2011. nafi2011.com.

Китептери

-

Долбоорлору

-

Патенттери

-

Дизайндары

-